توجه داشته باشید که برای این که لباسشویی ال جی بتواند عملکردی صحیح و درست را داشته باشد، باید تمامی اجزای سیستم برق رسانی آن نظیر جریان برق، دو شاخه ی پریز برق منزل، کابل برق و مواردی از این قبیل، سالم و بدون هیچ گونه نقصی باشند. با استفاده از یک فاز متر و یا یک وسیله ی برقی مناسب شما عزیزان می توانید از سالم بودن پریز برقی که لباسشویی ال جی خود را به آن متصل کرده اید، مطمئن بشوید. کابل های برق را نیز باید از لحاظ ظاهری چک و بررسی کنید، که سالم باشند و از هیچ گونه سوختگی و پارگی برخوردار نباشند. با استفاده از یک مولتی متر می توانید کابل برق مورد نظر خود را تست نمایید و از سالم بودن آن اطمینان حاصل نمایید. چنانچه کابل برق شما دچار خرابی و یا پارگی بود، بایستی اقدام به تعویض آن نمایید.
از دیگر علت های روشن نشدن ماشین لباسشویی ال جی شما می توان به عدم توازن لباس های کثیف در دیگ دستگاه اشاره نمود. در صورتی که لباس های کثیف را به صورت یکنواخت در دیگ قرار ندهید، دیگر دیگ دستگاه نمیتواند به درستی عمل چرخش خود را انجام دهد و در این حالت سوئیچ عدم تعادل در لباسشویی ال جی فعال می گردد. هنگامی که سوئیچ عدم تعادل این دستگاه فعال می شود، دیگر لباسشویی ال جی نمی تواند روشن بشود. برای این منظور، جهت برطرف نمودن مشکل باید لباس های کثیف خود را به صورت یکنواخت در داخل لباسشویی ال جی خود قرار دهید و پخش نمایید. همچنین توجه کنید که بر اساس ظرفیت لباسشویی خود، لباسها را باید در درون دیگ بگذارید. هنگامی که لباسشویی ال جی شما دچار مشکل عدم توازن لباس ها در دیگ می شود، امکان دارد دستگاه با خطا و ارور ue رو به رو شود.
خراب شدن کلید استارت یکی از رایج ترین و اساسی ترین علت های روشن نشدن ماشین لباسشویی ال جی شما می باشد. مخصوصاً مشکل خراب شدن کلید استارت معمولاً در پنل های لمسی مشاهده می گردد. چنانچه صفحه ی لمسی دچار مشکل و یا خراب شد، بایستی پنل دیسپلی را باز نمایید و آن را چک کنید و در صورتی که این قطعه خراب و یا معیوب بود، باید اقدام به تعمیر و یا تعویض آن بکنید، در صورتی که لباسشویی ال جی شما از صفحه ی لمسی برخوردار نیست بایستی کلید استارت را از نظر عملکرد مکانیکی چک کنید. برای بررسی کلید استارت از نظر عملکرد مکانیکی، میتوانید از یک مولتی متر استفاده نمایید. در صورتی که کلید معیوب و یا خراب بود، باید اقدام به تعویض آن نمایید.
ماشین لباسشویی های ال جی به نحوی تولید و ساخت شده اند که چنانچه درب آن ها باز باشد، دستگاه نمی تواند کار خود را آغاز کند و عملکردی داشته باشد. حتی با باز شدن درب دستگاه کلیه ی عملیات آن توقف می یابد. در واقع هنگامی که میکروسوئیچ درب دستگاه فعال می شود، لباسشویی متوجه بسته شدن درب خود می گردد. در صورتی که میکروسوئیچ درب دچار مشکل و یا خراب شود، درب دستگاه قفل نمی شود و در نهایت موتور نمی تواند عملکردی داشته باشد و همچنین دیگ نمی تواند عمل چرخش خود را انجام دهد و به عبارت دیگر دستگاه به طور کامل خاموش می گردد و روشن نمی شود. پس باید از سالم بودن میکروسوئیچ درب ماشین لباسشویی ال جی خود اطمینان حاصل کنید و اگر این قطعه خراب بود، آن را تعویض کنید.
برخی از مدل های لباسشویی ال جی به گونه ای طراحی شده اند که برای خاموش و روشن شدن، نیاز به ولوم دارند. در اصل با استفاده از ولوم آن ها را خاموش و روشن می کنند. در اکثر مواقع خراب و معیوب شدن ولوم دستگاه به خاطر مشکلات مکانیکی است و برای برطرف کردن این مشکل بایستی ولوم را به طور کامل تعویض کنید. اما در صورتی که مشکل بزرگ تر و عمیق تر باشد، امکان دارد نیاز به تعویض پنل داشته باشید. به این نکته توجه کنید که اگر بیش از اندازه از ولوم تایمر برای روشن و خاموش کردن لباسشویی ال جی استفاده بکنید، این امر سبب می شود که ولوم بر روی شفت به طور هرز چرخیده بشود و در این صورت مجبور به تعویض آن می شوید.
از دیگر علت هایی که سبب روشن نشدن لباسشویی ال جی می شود، می توان به خراب بودن برد دیسپلی اشاره کرد. با استفاده از صفحه ی نمایشگر دستگاه می توانید برنامه های آن را کنترل نمایید. در صورتی که صفحه ی نمایشگر خراب شده و کار نمی کند، میتوان این احتمال را داد که برد دیسیپلی دچار مشکل شده است. برای این که متوجه بشوید برد دیسیپلی دستگاه خراب و یا معیوب شده است، بایستی از یک فرد با تجربه و متخصص در زمینه ی تعمیرات برد کمک بگیرید تا دستگاه شما را بررسی کند و در صورت وجود مشکل برای تعمیر و یا تعویض آن اقدام نماید.
موتور یکی از قطعات اصلی و مهم در لباسشویی ال جی به حساب می آید. موتور لباسشویی میتواند به دو صورت دایرکت درایو و یا تسمه ای باشد. چرخش موتور در لباسشویی ال جی به دو حالت ساعت گرد و پاد ساعت گرد می باشد. در صورتی که موتور دچار مشکل و یا خراب شود، صدای وز وزی از لباسشویی به گوش شما خواهد رسید. زمانی که موتور داغ شود، از کار افتاده و سبب خاموش شدن دستگاه و روشن نشدن آن می گردد.
برد کنترل ( برد اصلی و یا برد الکترونیکی) نیز از جمله مهم ترین قطعات لباسشویی ال جی محسوب می شود. وظيفه ی برد الکترونیکی یا برد اصلی در واقع کنترل کردن کليه ی قطعات لباسشویی ال جی از جمله پمپ تخلیه موتور، میکروسوئیچ درب، شیر برقی و مواردی از این قبیل می باشد. برد کنترل در لباسشویی ال جی در اصل به عنوان فرمانده ی کل دستگاه عمل می کند. در صورتی که برد اصلی معیوب شود هیچ کدام از قطعات دستگاه کار نمی کنند. به همین خاطر اگر برد کنترل معیوب شود، دستگاه شما به هیچ عنوان روشن نمی گردد. بنابراین برد الکترونیکی بایستی توسط تعمیرکار های حرفه ای و متخصص چک شود و در صورت نیاز، تعویض و یا تعمیر گردد.